جستجو

بازسازی بدون تخریب منزل چگونه است؟

1401-03-31
49مشاهده
بازسازی بدون تخریب منزل چگونه است؟

بازسازی منزل یکی از اموری است که افراد جهت تغییر دکوراسیون و استحکام بنا استفاده می‌کنند. افرادی که فضای منزل برایشان کسالت‌آور و تکراری شده است، اغلب به فکر بازسازی داخلی منزل می‌افتند. بازسازی شیوه‌ای است که در آن بدون آسیب و تخریب به بنای ساختمان، فضای داخلی مورد مرمت و تعمیر قرار می‌گیرد. برای همین میتوان خانه‌های قدیمی را با استفاده از بازسازی به شکل جدیدی تغییر داده و به آن استحکام و زیبایی زیادی بخشید. اما سوال این است که بازسازی بدون تخریب منزل به چه صورت انجام می‌شود؟ در ادامه این مطلب به بررسی این موضوع پرداخته و با شیوه‌های بازسازی بدون تخریب منزل بیشتر آشنا خواهیم شد.

منظور از بازسازی خانه چیست؟

بازسازی یکی از روش‌هایی است که برای افزایش استحکام و عمر بنا به کار گرفته می‌شود. بازسازی مترادف کلمه مرمت بوده و به تعمیر و مرمت کردن فضای داخلی ساختمان اشاره دارد. افرادی که به بازسازی منزل می‌پردازند، با به کارگیری مصالح و مواد جدید سبب افزایش استحکام و مقاومت بیشتر بنا خواهند شد. کلیه فعالیت‌هایی که در بازسازی انجام می‌شوند، به منظور حفظ و ماندگاری یک سازه و بنای قدیمی صورت می‌گیرند. برای همین از بازسازی میتوان در هر بخشی از بنای قدیمی که نیاز به تعمیر و تغییر دارد، استفاده کرد و عمر بنا را افزایش داد.

تخریب بهتر است یا ترمیم؟

 

تخریب بهتر است یا ترمیم؟

 

برای اینکه به بنای قدیمی ظاهری نو و امروزی بدهید، دو راه پیش رو دارید؛ راه اول این است که کل بنای قدیمی را تخریب کرده و از صفر آن را بسازید. تخریب ساختمان و ساخت مجدد آن، نیاز به صرف هزینه و زمان زیادی دارد. از آنجایی که قیمت مصالح همواره رو به افزایش است، برخی افراد ترجیح می‌دهند از راه دوم یعنی ترمیم و مرمت ساختمان استفاده نمایند. با استفاده از مرمت و بازسازی بنای قدیمی، میتوان فضای داخلی منزل را به ظاهری شیک و امروزی تغییر داد. بازسازی منزل هزینه کمتری نسبت به تخریب دارد و با توجه به هر بودجه‌ای قابل انجام است. از این رو اگر قصد دارید خانه قدیمی خود را حفظ کرده و تنها در آن تغییراتی ایجاد کنید، بهتر است به سراغ بازسازی بدون تخریب بروید. علاوه بر این بازسازی به زمان کمتری نیاز دارد و میتوان طی چند ماه، کار مرمت و تعمیر ساختمان را به اتمام رساند.

دلایل بازسازی داخلی خانه

معمولا افرادی که به فکر بازسازی داخلی خانه هستند، بنا به یکی از دلایل زیر این کار را انجام می‌دهند:

  • فضای داخلی خانه از ظاهر قدیمی برخوردار شده است و نیاز به یک تغییر دکوراسیون چشمگیر دارد.
  • بودجه کافی برای ساخت خانه جدید وجود نداشته و افراد ترجیح می‌دهند به جای آن از بازسازی استفاده نمایند.
  • بخش‌هایی از خانه مانند سرویس بهداشتی، حمام، آشپزخانه و… دچار آسیب‌های ظاهری زیادی شده‌اند. برای همین با بازسازی میتوان مشکلات ظاهری را برطرف کرد.
  • مصالح مورد استفاده در فضای داخلی عمر مفیدشان تمام شده و از استحکام کافی برخوردار نیستند. از این رو با کمک بازسازی میتوان مصالح جدیدی در بنا استفاده کرده و به مقاومت بنا افزود.
  • خانه به دلیل مشکلات زیاد قابل سکونت نبوده و افراد نمی‌توانند با آرامش خاطر در آنجا سکونت نمایند.

بازسازی داخلی خانه بدون تخریب به چه صورت است؟

 

بازسازی داخلی خانه بدون تخریب به چه صورت است؟

 

بازسازی بدون تخریب به این معناست که کلیه بخش‌های مورد نیاز خانه بدون نیاز به خراب شدن، مورد مرمت قرار بگیرند. در این روش از بازسازی، تغییری در سازه اصلی ساختمان و دیوارها صورت نمی‌گیرد. تنها کاری که در بازسازی داخلی خانه بدون تخریب انجام می‌شود این است که نمای داخلی خانه، سیستم لوله‌کشی، کاشی و سرامیک کف خانه، پوشش دیوارها، شیرآلات حمام و سرویس بهداشتی و اموری از این قبیل مورد ترمیم قرار می‌گیرند. برای همین بازسازی خانه بدون تخریب، خراب‌کاری زیادی ندارد و تنها بر روی سازه اصلی تغییراتی صورت می‌گیرد. در بازسازی داخلی منزل میتوانید هر کدام از بخش‌های منزل که نیاز به مرمت دارند را بازسازی نمایید. این امر باعث می‌شود تا در بسیاری از هزینه‌هایتان صرفه‌جویی شود.

اموری که در بازسازی بدون تخریب خانه قابل انجام است

 

اموری که در بازسازی بدون تخریب خانه قابل انجام است

 

در بازسازی بدون تخریب منزل، معمولا کارهای زیر انجام می‌شود:

  1. تعویض یا تعمیر لوله‌های ساختمان: لوله‌های ساختمان معمولا با گذر زمان دچار پوسیدگی می‌شوند. از این رو زمانی که برای بازسازی منزل اقدام می‌کنید، بهتر است تعویض یا تعمیر آنها را در نظر داشته باشید. در صورتی که لوله‌های ساختمان مورد مرمت قرار نگیرند، ممکن است پس از بازسازی دچار نشتی شوند و سبب دوباره‌کاری شوند.
  2. تعمیر و نوسازی تاسیسات برقی: در بازسازی داخلی میتوان با تعمیر تاسیسات برقی، ایرادات آنها را برطرف کرد. گاهی اوقات کابل‌های برق دچار اتصالی و مشکلاتی می‌شوند که در زمان بازسازی بهتر است برای تعویض آنها اقدام گردد.
  3. عوض کردن کابینت‌های آشپزخانه: بازسازی آشپزخانه یکی از موارد مهمی است که باید به آن توجه داشت. در بازسازی آشپزخانه معمولا کابینت‌های آن تعویض شده و کف یا دیوارهای آن مورد ترمیم قرار می‌گیرد. با تعویض کابینت‌ها، فضای آشپزخانه از زیبایی و تغییر زیادی برخوردار خواهد شد.
  4. عوض کردن درب و پنجره‌های قدیمی: در بازسازی داخلی ساختمان بهتر است به درب و پنجره‌ها توجه داشته باشید و از پنجره‌های دوجداره استفاده نمایید. پنجره‌های دو جداره علاوه بر ظاهر امروزی و زیبایی که دارند، باعث کاهش آلودگی صوتی و ورود صداهای اضافی می‌شوند.
  5. نقاشی دیوارها یا استفاده از کاغذ دیواری: دیوارها در دکوراسیون خانه نقش مهمی دارند. برای همین بهتر است با یک رنگ با کیفیت، نقاشی و رنگ‌آمیزی شوند. همچنین میتوان از کاغذ دیواری برای پوشش دیوارهای خانه استفاده کرده و فضا را با استفاده از آنها زیباتر کرد. یکی دیگر از کارهایی که برای دیوارهای اتاق خواب یا سالن پذیرایی می‌توانید انجام دهید، استفاده از دیوارپوش‌های کشسان است. این دیوارپوش‌ها در طرح‌های مختلفی قابل سفارش هستند و جزو متریال جدید و خاص به حساب می‌آیند.
  6. تعویض کاشی و سرامیک کف خانه: کف پوش خانه در ظاهر آن تاثیر زیادی دارد. برای همین هنگام بازسازی منزل بدون تخریب، از تعویض آنها غافل نشوید. برای کف منزل میتوانید از کف پوش‌هایی چون پارکت و یا سرامیک‌های طرح جدید استفاده نمایید.
  7. نوسازی شیرآلات حمام و سرویس بهداشتی: در بازسازی حمام و سرویس بهداشتی، تعویض شیرآلات بسیار مهم است. با به کارگیری شیرآلات جدید، فضا به شکل زیباتر و شیک‌تری تغییر پیدا خواهد کرد.
  8. مرمت سقف خانه: از دیگر اموری که در بازسازی بدون تخریب قابل انجام است، مرمت سقف می‌باشد. سقف خانه بخش عظیمی از فضا را پوشش می‌دهد و در ظاهر آن تاثیر زیادی دارد. برای همین با مرمت آن میتوان به خانه ظاهر زیبا و جدیدی داد. سقف‌های کاذبی چون کناف و سقف کشسان، برای سقف‌ خانه گزینه بسیار ایده‌آلی می‌باشد. این سقف‌ها با قرارگیری بر روی سقف اصلی، عیوب آن را پوشش داده و سبب زیباتر شدن فضا خواهند شد.

توجه به زیرسازی خانه در بازسازی بدون تخریب

 

توجه به زیرسازی خانه در بازسازی بدون تخریب

 

 

منظور از زیرسازی توجه به ستون‌ها، سقف‌ها و دیوارهای خانه است. در صورتی که این بخش‌ها دچار تزلزل شده باشد و احتمال ایجاد خطر از سوی آنها زیاد باشد، باید تقویت شوند تا بعدا مشکلی ایجاد نکنند. در این شرایط باید تمام روکش‌های گچ و رنگ دیوارها، کابینت‌ها، درب و پنجره‌ها، کاشی‌ها و پوشش کف برداشته شود. زمانی که این اقدامات صورت می‌گیرد، بهتر است به تعویض لوله‌ها و سیم کشی برق نیز توجه شود و با مواد جدید و مرغوب مورد تعویض قرار بگیرند. لوله‌های قدیمی احتمال نشتی و ترکیدگی دارند. با تعویض آنها میتوان از ایجاد نم‌زدگی جلوگیری کرده و از این طریق به حفظ خانه و جان افراد خانه کمک کرد. توجه داشته باشید با عایق‌بندی لوله‌ها می‌توانید در مصرف انرژی نیز صرفه‌جویی کنید. پس از آن باید به سراغ مراحل نازک کاری و روکش دیوارها و کف خانه بروید. همچنین باید ستون‌ها و سقف را با گچ مرغوب به خوبی پوشش دهید. بهتر است برای جلوگیری از اتلاف انرژی از پنجره‌های دو جداره استفاده کنید و آن را با پنجره‌های قدیمی عوض کنید. در صورتی هم که سیستم فاضلاب مشکل داشته و یا قصد تغییر مکان سرویس بهداشتی را داشته باشید، باید لوله‌های فاضلاب را نیز تغییر دهید.

به طور کلی اگر در بازسازی بخواهید فضایی را تغییر دهید، باید چند دیوار غیر حامل را تخریب کنید و یا در محل از دیوارهای جدید استفاده نمایید. بر این اساس امکان کم یا زیاد کردن تعداد اتاق خواب‌ها وجود داشته و میتوان فضا را متناسب با شرایط جدید تغییر داد. البته از آنجایی که تمرکز ما در این مطلب به بازسازی بدون تخریب است، باید از این موارد چشم پوشی کرده و تنها به زیرسازی بخش‌های اصلی بپردازید. بهتر است هنگام بازسازی به سیستم تهویه هوا نیز توجه داشته باشید و به جای سیستم‌های قدیمی از سیستم گرمایشی چون پکیج و سیستم کولر گازی اسپلیت به عنوان سیستم سرمایشی استفاده نمایید. این سیستم‌ها نسبت به سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی قدیم از مزایای زیادی برخوردار هستند و مصرف انرژی را تا حدودی کاهش می‌دهند.

 

مراحل بازسازی بدون تخریب منزل

زمانی که قصد بازسازی بدون تخریب منزل را داشته باشید، باید مراحلی را به ترتیب طی کنید تا بهترین نتیجه برایتان حاصل شود. این مراحل به طور مشترک برای تمام پروژه‌ها استفاده می‌شوند تا بازسازی منزل بدون هیچگونه تخریبی، به پایان برسد. البته گاهی اوقات ممکن است برخی از این مراحل طبق نظر کارفرما حذف شود. با این حال مهمترین مراحل بازسازی بدون تخریب منزل، شامل موارد زیر می‌باشد:

  •  تعیین هدف بازسازی خانه
  • مشخص کردن حداکثر بودجه برای بازسازی و ترمیم خانه
  •  انتخاب یک تیم مشاور و پیمانکار حرفه‌ای
  •  تعیین اولویت‌ها و بخش‌های ضروری منزل جهت بازسازی
  •  شروع عملیات تخریب بخش‌های مورد نظر طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده
  •  شروع عملیات اجرایی
  •  تحویل کار و بررسی کارفرما

بررسی مراحل بازسازی داخلی منزل بدون تخریب

 

بررسی مراحل بازسازی داخلی منزل بدون تخریب

 

اگر به فکر بازسازی داخلی بدون تخریب هستید، مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید. البته برخی از این مراحل ممکن است بنا به نظر کارفرما حذف شده و یا مراحل جدیدی به آن اضافه گردد. با این حال به طور کلی مراحل بازسازی بدون تخریب عبارتند از:

  • هدف خود را از بازسازی مشخص کنید. بازسازی به خاطر اهدافی چون پیشگیری از فرسودگی و تخریب بیشتر بنا و تغییر دکوراسیون انجام می‌شود. برای همین در ابتدا مشخص کنید که هدفتان از بازسازی منزل چه می‌باشد.
  • بودجه‌ای که برای بازسازی منزل میتوانید پرداخت کنید را مشخص کنید؛ زیرا شرکت‌های بازسازی منازل، بر اساس بودجه پیشنهادات خود را مطرح می‌نمایند.
  • با شرکت پیمانکاری یا مجری پروژه قرارداد ببندید و کلیه اموری که قرار است در بازسازی انجام شود را ذکر نمایید.
  • پس از عقد قرارداد با هماهنگی مشاور و پیمانکار، اولویت‌های بازسازی را مشخص کنید. برای مثال میتوانید بازسازی داخلی را از اتاق خواب یا آشپزخانه شروع نمایید.
  • لوازمی که نیاز به تخلیه دارد را از خانه خارج کنید؛ زیرا ممکن است در حین عملیات بازسازی دچار آسیب شوند.
  • در حین بازسازی بر روی کار نظارت داشته باشید و از تعهد کارفرما مطمئن شوید.
  • پس از پایان کار بازسازی، کلیه بخش‌های خانه را بررسی کنید و خانه نو و بازسازی شده خود را تحویل بگیرید.

هزینه بازسازی بدون تخریب منزل

 

هزینه بازسازی بدون تخریب منزل

 

یکی از مواردی که در بازسازی مهم است، هزینه انجام آن است. بودجه‌ای که افراد برای بازسازی داخلی اختصاص می‌دهند، بر روی خروجی کار تاثیر دارد. چرا که هر چقدر بودجه بیشتری برای این کار در نظر گرفته شود، بر روی کیفیت متریال به کار گرفته شده تاثیر دارد و می‌تواند سبب زیبایی و استحکام بیشتر سازه شود. بنابراین افراد باید بر اساس نواحی مورد نیاز برای بازسازی، بودجه کافی را اختصاص دهند تا در حین کار با کمبود بودجه مواجه نشوند. حال در رابطه با هزینه بازسازی بدون تخریب منزل باید اشاره کرد که این مورد بیشتر به نواحی مورد نیاز برای بازسازی و همچنین متریال مورد نظر بستگی دارد. در صورتی که بخواهید بازسازی داخلی را با بهترین و بروزترین مواد موجود در بازار انجام دهید، نیاز به صرف هزینه بیشتری دارید. بنابراین این شما هستید که می‌توانید هزینه بازسازی را تا حد زیادی کنترل کرده و آن را با بودجه خود تطبیق دهید.

جمع بندی

بازسازی داخلی منزل بدون تخریب، یکی از اموری است که برای مرمت و تعمیر خانه انجام می‌شود. در این روش اثری از تخریب خانه نبوده و تنها بخش‌های داخلی مورد نیاز مورد بازسازی قرار می‌گیرند. بازسازی بدون تخریب منزل، هزینه کمتری نسبت به تخریب و ساخت مجدد دارد و افراد زیادی از آن جهت نوسازی خانه استفاده می‌نمایند. با این کار میتوان هم عمر بنا را افزایش داده و هم ظاهر شیک و جدیدی به بنای قدیمی داد. برای بازسازی داخلی خانه بهتر است از یک شرکت معتبر و با سابقه در این زمینه کمک بگیرید و کار بازسازی را به آنها محول کنید. شرکت کالکر یکی از شرکت‌هایی است که علاوه بر تولید سقف‌های کشسان، به امور بازسازی داخلی منازل و ساختمان‌های قدیمی می‌پردازد.

دسته: وبلاگ بازسازی


برچسب ها:

نظرشما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

مطالب مرتبط


سقف باریسول یکی از سقف‌های کاذب بوده که توسط شرکت فرانسوی باریسول ابداع شده است. ا . . .

9 دقیقه
مشاهده

سقف کشسان یکی از انواع سقف‌های کاذب بوده که امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است. ا . . .

9 دقیقه
مشاهده

کناف یکی از مصالح مدرن در ساخت و ساز بوده که تاریخچه آن به 80 سال پیش برمی‌گردد. از ا . . .

8 دقیقه
مشاهده

آکواپنل، پانل‌ از پیش ساخته شده‌ای است که از آن برای مقابله با رطوبت استفاده می‌ش . . .

10 دقیقه
مشاهده
سبد خرید0
هیچ محصولی در سبد خرید موجود نیست!!
ادامه خرید...
0