سقف کشسان چیست؟

سقف کشسان یکی از سازه‌های جدید در دکوراسیون داخلی است که امروزه مورد توجه افراد زیادی قرار دارد. این سقف‌های کاذب به دلیل تنوع و قابلیت سفارش در طرح و رنگ‌های متنوع، با هر دکوراسیونی قابل تطبیق هستند. سقف‌های کاذب کشسان خصوصیات منحصربفردی دارند که باعث تمایزشان با سایر سقف‌های کاذب شده است. در صورتی که علاقه دارید با خصوصیات و مزایای سقف کشسان آشنا شوید، با ما تا انتهای مطلب همراه شوید.

سقف کشسان چیست؟

یکی از مدرنترین سقف‌های کاذب امروزی، سقف کشسان است. دلیل نامگذاری این سقف این است که خاصیت کشسانی دارد و با اعمال گرما در محل، خاصیت کششی پیدا می‌کند. ماده اصلی این سقف را PVC تشکیل می‌دهد و مواد دیگری چون پلاستی سایزر و زینک اکساید نیز در آن به کار می‌رود. زمانی که به سقف کشسان گرما داده می‌شود، این سقف به اندازه مورد نظر کش آمده و روی پروفیل‌ها به راحتی نصب می‌گردد. خصوصیت پارچه‌های کشسان این است که علاوه بر اجرا روی سقف، بر روی دیوارها و ستون‌ها نیز قابل اجرا هستند. بنابراین میتوان با این متریال محیط را به شکل اختصاصی تغییر داده و از طرح و رنگ‌های خاصی برای آن استفاده کرد. خوب است بدانید سقف کشسان به سقف لابل نیز معروف است. پس در صورتی که با این نام مواجه شدید، بدانید منظور همان سقف کاذب کشسان است.

جنس سقف کشسان و مواد به کار رفته در ساخت آن

 

جنس سقف کشسان و مواد به کار رفته در ساخت آن

 

همانطور که گفتیم ماده اصلی سقف کشسان را PVC تشکیل می‌دهد. بیش از 90 درصد پارچه این سقف ماده پی‌وی‌سی بوده و 5 درصد آن را پلاستی سایزر و 5 درصد دیگر را مواد افزودنی مجاز چون زینک اکساید تشکیل می‌دهد. تمام موادی که در ساخت سقف کشسان به کار می‌روند، باعث خصوصیات خاصی در سقف می‌شوند. برای مثال ماده پلاستی سایزر سبب خاصیت کشسانی سقف و ماده زینک اکساید سبب ضد باکتری بودن سقف می‌شود. همچنین به علت وجود کلر در فرمولاسیون سقف کشسان، این سقف‌ها ضد آتش و اشتعال هستند و در برابر اعمال حرارت و آتش بسیار مقاوم عمل می‌کنند. سقف‌های کشسان بسیار نازک هستند و ضخامتی در حدود 0.18 الی 0.25 میلی‌متر دارند.

با انواع سقف کشسان آشنا شوید

سقف کشسان انواع بسیار زیادی دارد که هر کدام دارای خصوصیات و زیبایی منحصربفردی می‌باشند. در اینجا به مهمترین و پرفروشترین انواع سقف کشسان اشاره می‌کنیم.

سقف ترنسپرنت یا نورگذر، یکی از سقف‌های پرطرفدار کشسان است. دلیل محبوبیت این سقف این است که این سقف‌ها نور را به خوبی از خود عبور می‌دهند و نور طبیعی را وارد محیط می‌کنند. برای همین مکان‌هایی که دارای سقف کشسان ترنسپرنت هستند، بسیار روشن و دلباز می‌باشند. ضخامت این سقف‌ها معمولا در حدود 0.18 میلی‌متر است و یکی از نازک‌ترین سقف‌ها به شمار می‌آیند. از این سقف کشسان بیشتر در مکان‌هایی چون شوروم‌ها و نمایشگاه‌های اتومبیل استفاده می‌شود. شما می‌توانید این سقف را به صورت ساده و یا ترکیبی از طرح‌هایی چون گل و شکوفه‌های رنگارنگ به کار ببرید.

سقف کشسان لاکر یا آینه‌ای، یکی دیگر از انواع سقف کشسان بوده که خاصیت انعکاس تصاویر را دارد. این سقف از ساختار براق و آینه مانندی برخوردار بوده و تصویر لوازم و اجسام داخل محیط را در خود منعکس می‌کند. به دلیل خاصیت براق سقف لاکر، این سقف مورد توجه افراد زیادی قرار دارد و بسیاری از آن برای پوشش سقف اصلی سالن پذیرایی و نشیمن خود استفاده می‌نمایند. سقف کشسان لاکر را میتوان همراه با نورپردازی‌های زیبا و در رنگ‌ها و طرح‌های متنوعی سفارش داده و زیبایی محیط را با آن دو چندان کرد.

سقف کشسان مات نقطه مقابل سقف لاکر است و کاملا مات می‌باشد. این سقف‌ها هیچ درخشندگی ندارند و کاملا مات هستند. بر روی این سقف‌ها نیز میتوان از نورپردازی‌های مناسبی استفاده کرده و محیط را با آنها زیباتر کرد.

سقف کشسان برلیانت از سقف‌های کاذب لوکس و لاکچری به حساب می‌آید. این سقف‌ها از درخشندگی متالیک چشمگیری برخوردار هستند و زیبایی منحصربفردی دارند. به دلیل ظاهر خاص سقف برلیانت، از آن بیشتر به عنوان سقف کشسان پذیرایی، لابی هتل‌ها و مکان‌های خاص و مجلل استفاده می‌شود. این سقف‌ها بیشتر در رنگ‌های طلایی، نقره‌ای و برنزی تولید می‌گردند و مناسب دکورهای سلطنتی می‌باشند.

بررسی مزایا و معایب سقف کشسان

 

بررسی مزایا و معایب سقف کشسان

 

سقف کاذب کشسان، از مزایای زیادی برخوردار است و به طور قطع میتوان گفت مزایای سقف کشسان از معایب آن بیشتر است. مواردی چون عدم دسترسی راحت به سقف اصلی و الزام نصب توسط افراد متخصص، از معایب این سقف کاذب است. با بررسی مزایای سقف کشسان که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم، متوجه می‌شویم که مزایای این سقف بسیار زیاد بوده و با توجه به آنها میتوان از معایب سقف چشم‌پوشی کرد. در زیر به مهمترین مزایا و ویژگی‌های سقف کشسان اشاره می‌کنیم.

سقف کشسان در چه مکان‌هایی قابل استفاده است؟

 

سقف کشسان در چه مکان‌هایی قابل استفاده است؟

 

با توجه به خصوصیات و قابلیت‌های سقف کشسان میتوان اینطور نتیجه گرفت که سقف کشسان از نظر مکان نصب هیچ محدودیتی ندارد و میتوان آن را در محیط‌های مختلفی اجرا کرد. تمام بخش‌های داخلی خانه نظیر سالن پذیرایی، آشپزخانه، سرویس بهداشتی و حمام قابلیت نصب سقف کشسان را دارند. همچنین میتوان از سقف کشسان در راهروها، لابی ساختمان، مراکز تجاری، سینماها، سالن آمفی تئاتر، نمایشگاه، شوروم‌ها، استخر، سونا، جکوزی و غیره استفاده کرد.

نصب سقف کشسان به چه صورت است؟

 

نصب سقف کشسان به چه صورت است؟

 

نصب سقف کشسان توسط تجهیزات و ابزارهای خاصی انجام می‌شود و حتما باید توسط یک فرد متخصص انجام گیرد. برای نصب سقف کشسان باید ابتدا در محل نصب، پروفیل‌ها را در فواصل منظمی نصب کرد. سپس با استفاده از گیره‌های مخصوص، سقف را در چهار سمت به طور معلق نگه داشت. پس از آن باید با کمک هیتر به سقف گرما داده و با کاردک ویژه شروع به جا انداختن لبه‌های سقف درون پروفیل‌ها کرد. این مرحله باید توسط دو فرد انجام شود. یکی از افراد باید هیتر را در فاصله و زاویه مناسب نگه دارد و فرد دیگر شروع به جا انداختن سقف نماید. زمانی که تمام قسمت‌های سقف در محل خود قرار گرفتند، کار نصب به پایان رسیده و سقف باید کاملا یکپارچه و بدون چروک نصب شده است. در نهایت باید درزهای بین سقف کشسان و دیوار با چسب یا نوارهای درزگیر مخصوص پوشیده شود تا از ورود گرد و غبار و یا حشرات به پشت سقف جلوگیری شود.

جمع بندی

سقف کشسان (stretch ceiling) یکی از پرطرفدارترین سقف‌های کاذب است که از مزایا و ویژگی‌های بی‌شماری برخوردار می‌باشد. این سقف به دلیل خاصیت کشسانی، ضد آب بودن، ضد اشتعال و ضد باکتریال مورد توجه افراد زیادی قرار دارد و بسیاری از آن برای پوشش سقف اصلی منزل یا محیط کار خود استفاده می‌نمایند. سقف کاذب کشسان از نظر محل نصب هیچ محدودیتی ندارد و علاوه بر خانه و محیط کار در فضاهایی چون استخر، سالن بدنسازی، بیمارستان، نمایشگاه و مراکز تجاری قابل استفاده می‌باشد. شما می‌توانید سقف کشسان را در طرح و رنگ مورد نظر خود از شرکت کالکر سفارش دهید و محیطتان را با آن زیباتر نمایید.

سوالات متداول

سقف‌های کشسان ساده چون ترنسپرنت، به مدت زمان کمتری نسبت به سقف‌های چاپی نیاز دارند؛ چرا که پروسه چاپ تصاویر بر روی این سقف‌ها، امری زمان‌بر است. اما به طور کلی بازه زمانی نصب سقف کشسان، از 2 الی 7 روز کاری خواهد بود.

بله. سقف کشسان از نظر چاپ تصاویر هیچ محدودیتی ندارد. شما می‌توانید از تصاویر شخصی و یا تصاویری از طبیعت و مناظر برای این سقف کاذب استفاده نمایید.

از آنجایی که سقف کشسان خاصیت ضد آب و آنتی باکتریال دارد، برای فضاهایی چون استخر، سرویس بهداشتی و حمام بسیار مناسب است. این سقف‌ها در محیط‌های مرطوب دچار آسیب و تغییرات ظاهری نمی‌شوند و حالت خود را به خوبی حفظ می‌نمایند.

WeCreativez WhatsApp Support
برای دریافت مشاوره و محاسبه قیمت برای نصب سقف کشسان با ما در ارتباط باشید
دریافت مشاوره