جستجو

سقف کشسان در محیطهای بیرونی ساختمان

1400-10-16
24مشاهده
stretch-ceiling-exterior-building

سقف‌های کشسان از جمله سقف‌های کاذبی هستند که اخیرا طرفداران زیادی پیدا کرده‌اند. این سقف‌ها به قدری زیبا هستند که با نصبشان محیط به جلوه و درخشش زیادی دست پیدا خواهد کرد. سقف کشسانی از نظر محیط نصب، هیچ محدودیتی ندارد؛ اما بیشترین کاربرد آن در محیط‌های داخلی است. از آنجایی که سقف‌ها در محیط‌های بیرونی در معرض تابش مستقیم نور خورشید، باران و سایر عوامل طبیعی قرار دارند، به تدریج دستخوش تغییراتی خواهد شد. با این وجود برخی از افراد از سقف‌های کشسان در محیط‌های خارجی استفاده می‌کنند.

دلیل محبوبیت سقف کشسان

 

stretch-ceiling-exterior-building

 

سقف‌های کشسان از جمله سقف‌های کاذبی هستند که در صنعت دکوراسیون نقش مهمی پیدا کرده‌اند. بسیاری از افراد برای ایجاد تغییر و تحول در محیط خود، به سراغ این سقف‌ها می‌روند. این سقف‌ها علاوه بر زیبایی خاصی که دارند، مزایایی داشته که باعث محبوبیت بیشتر آن شده است. سقف کشسان از پارچه‌ای از جنس PVC به همراه مواد دیگری همچون پلاستی سایزر ساخته شده است. خاصیت کششی بودن سقف کشسان نیز به دلیل وجود همین مواد است. خاصیت کشسان مهمترین ویژگی این سقف بوده و دلیل نامگذاری آن نیز به همین علت است. سقف‌های کشسان انواع مختلفی دارند که هرکدام از آنها زیبایی و ویژگی‌های خاص خود را دارند.

استفاده از سقف کشسان در محیط‌های بیرونی

با اینکه سقف کشسان برای محیط‌های داخلی مناسب‌تر است، اما عده‌ای برای زیباتر شدن محیط‌های بیرونی ساختمان نیز از آنها استفاده می‌کنند. همانطور که اشاره شد استفاده از سقف کشسان در محیط‌های خارجی، سبب تغییرات ظاهری آن در دراز مدت خواهد شد. تابش مستقیم نور خورشید به سقف‌، به مرور باعث از بین رفتن ظاهر اولیه آن می‌شود. همچنین بارش باران و برف بر روی سقف کشسان، بی‌تاثیر نبوده و مشکلاتی را به وجود خواهد آورد. بالکن و آلاچیق از جمله مکان‌های خارجی هستند که می‌توان در آنها از سقف کشسان استفاده کرد. این مکان‌ها به دلیل اینکه مسقف هستند، بهترین مکان برای نصب سقف کشسان می‌باشند.

  • نصب سقف کشسان در بالکن

بالکن یا تراس از مکان‌هایی هستند که با یک دکوراسیون ساده و شیک می‌توانند به مکان خوبی برای استراحت تبدیل شوند. برای زیباتر کردن بالکن می‌توان از سقف‌های کشسان استفاده کرد. برای این کار بهتر است پیش از شروع به نصب سقف کشسان، سقف اصلی به خوبی عایق‌بندی شود. پس از آن با یک زیرسازی مناسب می‌توان سقف کشسان را در بالکن نصب کرد. استفاده از طرح و رنگ مناسب سقف به همراه یک نورپردازی زیبا، بالکن را به یک محیط آرامش بخش و دل انگیزی تبدیل خواهد کرد.

مزایای نصب سقف کشسان در بالکن و محیط‌های بیرونی

 

stretch-ceiling-exterior-building

 

  • از آنجایی که تراس‌ها معمولا فضای کوچکی از خانه هستند، با به کارگیری رنگ‌های روشن به محیط دلبازتر و بزرگتری تبدیل خواهند شد.
  • سقف‌های کشسان ایمنی محیط را تا حد زیادی افزایش می‌دهند. این سقف‌ها خاصیت ضد آب و رطوبت داشته و در صورتی که سقف اصلی دچار ترک و آسیب شود، آب را در خود حفظ می‌کنند. برای همین در شرایط بحرانی از ریختن آب در بالکن تا حد زیادی جلوگیری می‌کنند.
  • در صورتی که سقف کشسان بر اثر جمع شدن آب دچار تغییر شکل شود، پس از خالی شدن مجددا به حالت اولیه خود باز خواهد گشت.
  • استفاده از سقف کشسان در بالکن، فضا را به مکانی خاص و زیباتر تبدیل خواهد کرد.
  • در این مکان می‌توان از انواع چاپی سقف کشسان استفاده کرده و با یک طرح زیبا، محیط را به مکان آرامش بخشی تبدیل کرد.
  • سقف کشسان در برابر رطوبت و سرما تا حد زیادی مقاوم است. اما بهتر است در محیط‌هایی که دما به شدت نوسان دارد، نصب سقف کشسان با شرایط و اصول خاصی صورت گیرد.
  • نصب سقف کشسان زمان‌بر نبوده و می‌تواند در کمتر از یک روز نصب شود. برای همین با صرف چند ساعت زمان، می‌توان تراس را به یک مکان زیبا و خاص تبدیل کرد.
  • سقف‌های کشسان هزینه زیادی ندارند. برای همین با پرداخت هزینه کم هم می‌توان تغییرات خاصی در محیط‌های بیرونی ایجاد کرد.
  • در صورتی که برای بالکن خود از حفاظ‌های شیشه‌ای استفاده کنید، فضای تراس همچون یک اتاق خواهد شد. در این شرایط دیگر محدودیت و نگرانی از بابت نصب سقف کشسان نخواهید داشت.
  • نصب سقف کشسان در بالکن سبب پنهان کردن سقف اصلی و عیوب آن خواهد شد.
  • در صورتی که نیاز به دسترسی به تاسیسات و سقف اصلی پیدا کنید، می‌توان سقف کشسان را از محل جدا کرده و مجددا آن را نصب کنید.
  • از آنجایی که سقف‌های کشسان قابلیت شستشو دارند، می‌توان آنها را در صورت کثیف شدن، به راحتی تمیز کرد. برای این کار می‌توانید از یک دستمال مرطوب استفاده کرده یا سقف را از محل جدا کرده و به طور کامل بشویید.
  • نصب سقف کشسان آلاچیق

آلاچیق از مکان‌های دیگری است که قابلیت ساخت با سقف کشسان را دارد. آلاچیق‌هایی که به شکل چادر هستند، بیشتر از جنس PVC یا سقف کشسان می‌باشند. این آلاچیق‌ها علاوه بر ایجاد یک فضای سربسته در محیط‌های خارجی، زیبایی خاصی را در محیط فراهم می‌کنند. در آلاچیق‌های کشسان هم می‌توان از طرح و رنگ خاصی استفاده کرده و درون آن را با نورپردازی زیباتر کرد.

سقف کشسان مناسب برای تراس یا بالکن

  • سقف کشسان ترنسپرنت برای بالکن

استفاده از سقف ترنسپرنت کشسانی برای بالکن و تراس منازل گزینه بسیاری مناسبی خواهد بود. این نوع سقف کشسان از جنس شفاف و شیشه‌ای بوده و با عبور نور فضای بالکن را روشن‌تر و زیباتر می‌کند. در صورتی که در طبقات بالای ساختمان ساکن باشید، می‌توانید از این سقف برای زیباتر شدن فضای بالکن استفاده کنید.

  • سقف کشسان آسمان مجازی برای بالکن

stretch-ceiling-exterior-building

 

سقف‌های آسمان مجازی از معروفترین و محبوبترین سقف‌های کاذب کشسان هستند. این سقف‌ها در طرح‌های مختلفی قابل اجرا می‌باشند. برای مثال طرح آسمان شب یا آسمان روز، جزو طرح‌های پرطرفدار سقف آسمان مجازی هستند. با نصب این سقف‌ها، تراس به زیبایی و آرامش زیادی دست پیدا خواهد کرد.

  • سقف کشسان اپلای برای بالکن

سقف اپلای مدل دیگری از سقف‌های کشسان است که به صورت دو سطحی است. خصوصیت اصلی این سقف نیز در همین دو سطح بودن آن است. استفاده از این سقف باعث ایجاد طرح 3 بعدی در فضا می‌شود. اگر دوست دارید محیط بالکن‌تان از فضای مدرن و زیبایی برخوردار باشد، می‌توانید از سقف کشسان اپلای برای بالکن استفاده کنید.

نصب سقف کشسان در محیط‌های بیرونی ساختمان

 

نصب سقف کشسان در محیط‌های بیرونی ساختمان

 

نصب سقف کشسان در محیط‌های بیرونی، نیاز به تجهیزات خاصی دارد. این تجهیزات ممکن است بر اساس شرایط نصب سقف و شرایط محیطی متفاوت باشند. با این حال باید بدانید که کلیت کار و مراحل نصب سقف کشسان در محیط خارجی، همچون محیط داخلی بوده و تنها در برخی از نکات با آن تفاوت دارد.

اگر قصد دارید تا در محیط‌های بیرونی ساختمان به نصب سقف کشسان بپردازید، حتما از متخصصان این امر کمک بگیرید. نصب این سقف‌ها نیاز به مهارت و تخصص داشته و تنها با ابزارهای خاصی قابل انجام است. این ابزارها و تجهیزات ممکن است بر اساس شرایط نصب سقف و شرایط محیطی متفاوت باشند. با این حال باید بدانید که کلیت کار و مراحل نصب سقف کشسان در محیط خارجی، همچون محیط داخلی بوده و تنها در برخی از نکات با آن تفاوت دارد.

نحوه نصب سقف کشسان در فضاهای خارجی

برای نصب سقف کشسان در محیط بیرونی ساختمان، در ابتدا باید پروفیل‌ها (زیرساز) را با استفاده از پیچ دور تا دور محل وصل کرد. سپس با استفاده از گیره‌های مخصوص نگهدارنده، سقف به صورت معلق نگه داشته می‌شود. بعد از آن باید با کمک هیترهای مخصوص، به سقف گرما داده تا سقف در جای خود قرار گیرد. برای این مرحله وجود دو نفر الزامی است؛ یکی از افراد باید با استفاده از کاردک لبه‌های سقف کشسان را درون پروفیل کرده و دیگری با هیتر شروع به گرمادهی کند. مرحله گرمادهی و کشیدن سقف تا جایی ادامه پیدا کرده که شکل نهایی سقف بدون هیچ افتادگی و چروک شود. در نهایت باید با استفاده از نوارهای درزگیر، درزهای باقی مانده پوشیده شود تا از ورود گرد و غبار جلوگیری شود.

ویژگی‌های سقف کشسان برای فضاهای خارجی

 

ویژگی‌های سقف کشسان برای فضاهای خارجی

 

سقف کشسان نسبت به سایر سقف‌های کاذب، از مزایا و خصوصیات خاصی برخوردار است. در اینجا به چند خصوصیت سقف کشسان اشاره می‌کنیم که در کارایی آن در فضاهای بیرونی نیز نقش دارد.

  • سقف‌های کشسان نگهداری آسانی دارند و با توجه به چند نکته میتوان از آنها برای چندین سال به خوبی استفاده کرد.
  • سقف‌های کشسان از قابلیت شستشو برخوردار هستند و در صورت آلوده شدن، میتوان آنها را مورد نظافت و شستشو قرار داده و همچون روز اول زیبا و تمیز کرد.
  • سقف‌های کشسان به دلیل ساخته شدن از 90 درصد پی وی سی، 5 درصد پلاستی سایزر و 5 درصد سایر موادی چون زینک، ساختاری با دوام دارند. از این رو برای محیط‌های خارج از ساختمان نیز مناسب می‌باشند.
  • به دلیل وجود زینک اکساید در سقف کشسان، این سقف‌ها از خاصیت آنتی باکتریال برخوردار هستند و از گسترش باکتری و قارچ بر روی خود جلوگیری می‌نمایند.
  • علاوه بر این وجود مقداری ماده کلر در ترکیبات شیمیایی سقف کشسان، باعث شده تا در برابر حرارت مقاوم باشند و عنوان سقف نسوز را از آن خود کنند.
  • سقف‌های کشسان با داشتن ضخامتی بین 0.18 تا 0.25 میلی‌متر، جزو سقف‌های باریک اما با استحکام به شمار می‌روند. از این رو برای محیط‌های خارجی نیز می‌توانند موثر واقع شوند.
  • این سقف‌ها در طرح و رنگ‌های مختلفی قابل سفارش هستند و با هر دکوراسیونی سازگاری دارند.

استفاده از سقف کشسان در محیط خارجی، چه مزایایی دارد؟

بدون شک یکی از معضلاتی که برای سازه‌های خارجی وجود دارد، نشستن گرد و غبار زیاد بر روی آنها است. گرد و غبار و رطوبت، هر سازه‌ای در محیط بیرون را تحت تاثیر قرار می‌دهد و بر روی آن اثر می‌گذارد. اما از آنجایی که سقف‌های کاذب کشسان ضد گرد و غبار و رطوبت هستند، از این نظر دچار مشکل نشده و به آسانی میتوان گرد و غبارهای آن را برطرف کرد. همچنین در صورت نیاز میتوان این سقف‌ها را شستشو داده و نمای آن را مانند روز اول کرد. مزیت دیگر استفاده از سقف کشسان در فضاهای خارجی این است که این سقف‌ها عمر طولانی دارند و در صورت نگهداری صحیح، بیش از چند دهه عمر می‌کنند. بنابراین اگر در فضای خارجی از سقف کشسان استفاده کنید و به آن توجه داشته باشید، این سقف برایتان تا چندین سال کار خواهد کرد. از دیگر مزایای استفاده از سقف کشسان در محیط خارج از ساختمان، میتوان به مقاومت آن در برابر حرارت و آتش‌سوزی اشاره کرد. در صورتی که در فضای بیرون از این سقف کاذب استفاده کنید و به هر دلیلی در محیط آتش‌سوزی رخ دهد، سقف کشسان مانع از گسترش آتش می‌گردد. برای همین میتوان گفت سقف کاذب کشسان بر روی ایمنی محیط نقش زیادی دارد و سبب افزایش سطح ایمنی در آن می‌شود.

جمع بندی

سقف‌های کشسان از جمله سقف‌های کاذبی هستند که هر روز بیشتر از قبل مورد استفاده قرار می‌گیرند. این سقف‌ها بیشتر در محیط‌های داخلی ساختمان به کار برده می‌شوند؛ اما می‌توان از آنها در محیط‌های بیرونی ساختمان نیز استفاده کرد. استفاده از سقف کشسان در محیط‌های بیرونی ساختمان مانند تراس، بالکن، آلاچیق و … سبب زیباتر شدن محیط خواهد شد.

دسته: وبلاگ سقف کشسان


برچسب ها:

نظرشما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

مطالب مرتبط


سقف باریسول یکی از سقف‌های کاذب بوده که توسط شرکت فرانسوی باریسول ابداع شده است. ا . . .

9 دقیقه
مشاهده

سقف کشسان یکی از انواع سقف‌های کاذب بوده که امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است. ا . . .

9 دقیقه
مشاهده

کناف یکی از مصالح مدرن در ساخت و ساز بوده که تاریخچه آن به 80 سال پیش برمی‌گردد. از ا . . .

8 دقیقه
مشاهده

آکواپنل، پانل‌ از پیش ساخته شده‌ای است که از آن برای مقابله با رطوبت استفاده می‌ش . . .

10 دقیقه
مشاهده
سبد خرید0
هیچ محصولی در سبد خرید موجود نیست!!
ادامه خرید...
0