جستجو

سقف کشسان از نظر شکل ظاهری

1400-11-07
16مشاهده
stretch-ceiling-in-term-of-appearance

امروزه توجه به دکوراسیون داخلی به امری مهم تبدیل شده و افراد بیش از پیش سعی دارند تا محیط خانه یا کار را به یک دکور زیبا مجهز کنند. برای دکوراتیو کردن محیط می‌توان از متریال‌های مختلفی استفاده کرد. استفاده از سقف‌های کاذب یکی از بهترین کارها برای تغییرات چشمگیر دکوراسیون داخلی است. سقف‌های کاذب چند سالی است که مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته‌اند. این سقف‌ها انواع مختلفی دارند که نوع کشسان آنها، یکی از پرمصرفترین و معروفترین سقف‌های کاذب به شمار می‌رود. سقف کاذب کشسان دارای خصوصیات خاصی است که باعث تمایز و تفاوت زیاد آن با سایر سقف‌ها شده است. این سقف‌ها دارای مزایای زیادی هستند و در هر محیطی قابل اجرا می‌باشند. سقف‌های کشسان از نظر ظاهری انواع مختلفی دارند که افراد می‌توانند بر اساس سلیقه و محیط مورد نظر، بهترین نوع آن را انتخاب نمایند. در ادامه قصد داریم تا در رابطه با اشکال مختلف سقف کشسان صحبت کرده و اطلاعات جامعی را در اختیارتان قرار دهیم.

سقف کشسان به چه سقفی گفته می‌شود؟

 

stretch-ceiling-in-term-of-appearance

 

در ابتدا بهتر است کمی با سقف کشسان آشنا شوید و بدانید که چرا به این سقف‌ها، سقف کشسان گفته می‌شود. سقف‌های کشسان از پارچه‌ی خاصی تولید شده که درصد زیادی از آن را ماده PVC تشکیل می‌دهد. علاوه بر پی وی سی، از مواد دیگری نیز پلاستی سایزر، زینک و افزودنی‌های دیگر نیز در ساخت این سقف استفاده می‌شود. موادی که در ساخت این سقف کاذب به کار می‌روند باعث شده تا سقف خاصیت کشسانی یا کششی پیدا کند. این ویژگی سبب شده تا سقف با اعمال گرما و حرارت، در اندازه مورد نظر کش پیدا کرده و به راحتی بر روی محل نصب شود. خوب است بدانید از پارچه‌های کشسانی تنها برای سقف استفاده نشده و می‌توان از آنها برای پوشش دیوار و در برخی مواقع کف نیز استفاده کرد. سقف‌های کشسان از قابلیت نورپردازی برخوردارند و می‌توان با یک نورپردازی زیبا، جلوه محیط را دو چندان کرد.

انواع سقف‌ کشسان بر اساس نوع شکل ظاهری

 

stretch-ceiling-in-term-of-appearance

 

سقف کشسان انواع مختلفی چون ترنسپرنت، آی گلس، باریسول، آسمان مجازی و… دارد؛ اما اگر بخواهیم آن را از نظر شکل ظاهری دسته‌بندی کنیم، شامل دسته‌های زیر خواهد شد:

  • سقف کشسان تخت

یکی از پرطرفدارترین و پر استفاده‌ترین انواع سقف‌ کشسانی، سقف کشسان تخت است. این سقف ظاهری کلاسیک داشته و به صورت یک لایه اجرا می‌شود. از این سقف می‌توان برای پوشش فضاهایی که از ستون‌ها و لوله‌های زیادی برخوردارند به راحتی استفاده کرد. به طور کلی هر فضایی که از زوایای غیر هندسی برخوردار باشد را می‌توان با سقف کشسان تخت پوشش داد. این سقف از نظر طرح و رنگ تنوع بالایی داشته و با هر شکلی که مد نظر مشتری باشد، قابل اجرا خواهد بود. در صورتی که در محیط نیاز به ایجاد حفره‌هایی جهت نصب لامپ، سیستم‌های نورپردازی، سیستم تهویه و موارد این چنینی باشد، سقف کشسان تخت قابل اجرا بوده و مشکلی از این نظر نخواهد بود. افرادی که به محیط‌های کلاسیک و ساده علاقه دارند، بهتر است از نوع تخت سقف کشسان استفاده نمایند.

  • سقف کشسان چند لایه‌ای (چند طبقه‌ای)

 

stretch-ceiling-in-term-of-appearance

 

سقف‌های چند طبقه‌ای نیز از انواع پرفروش و پرطرفدار سقف‌های کشسان هستند. این سقف‌ها را می‌توان در هر تعداد لایه‌ای که نیاز باشد اجرا کرده و فضای چند بعدی در محیط ایجاد کرد. در ساخت سقف کشسان چند طبقه‌ای می‌توان از تلفیق چند طرح و رنگ استفاده کرده تا فضا جلوه بیشتری پیدا کند. سقف‌های چند سطحی به دلیل خاصیت ارتجاعی و منعطف بودن سقف کششی، در هر تعداد سطحی قابل اجرا هستند. هر چقدر تعداد طبقات و سطوح سقف کشسان بیشتر باشد، کار از هزینه بیشتری برخوردار شده و به زمان بیشتری برای ساخت و اجرا نیاز خواهد داشت. ویژگی دیگری که این نوع سقف کشسان دارد این است که توسط سقف‌های چند طبقه‌ای می‌توان فضای محیط را به چند قسمت مختلف تقسیم کرد. با این کار محیط از فضای یکپارچه خارج شده و به چند فضا با کاربری‌های مختلف تقسیم خواهد شد.

  • سقف کشسان سه بعدی مخروطی

سقف‌های کشسان را می‌توان با چاپ طرح‌های سه بعدی و یا اعمال طرح‌هایی چون مخروطی، به شکل سه بعدی درآورد. سقف کشسان سه بعدی مخروطی به سقفی گفته شده که به شکل مخروط بوده و با ایجاد خطوطی نرم از سقف به ستون متصل خواهد شد. در واقع اگر بخواهیم از نظر ظاهری این سقف را بررسی کنیم باید گفت سقف مخروطی از هر نمایی به شکل یک مخروط کشیده شده نشان داده می‌شود. این کار برای محیط‌هایی که نیاز به استفاده بهینه از ستون‌های سازه باشد، بسیار مناسب خواهد بود. البته اگر محیط فاقد ستون باشد، با نصب این نوع سقف می‌توان از خطوطی که از سقف به کف متصل می‌شوند به عنوان ستون استفاده کرد.

  • سقف کشسان سه بعدی گنبدی

 

سقف کشسان سه بعدی گنبدی

 

این سقف کشسان نیز حالتی سه بعدی داشته و به شکل یک گنبد اجرا می‌شود. این سقف‌ها را به دو صورت کنگره‌ای برجسته و یا فرورفته می‌توان اجرا کرد. نوع برجسته سقف گنبدی بیشتر برای سالن‌های بزرگ و سقف‌های با ارتفاع زیاد به کار برده می‌شود. استفاده از سقف کشسان سه بعدی باعث جلوه زیادی در محیط شده و تغییرات چشمگیری با آن در محیط پدید خواهد آمد. سقف‌های سه بعدی گنبدی قابلیت ترکیب با سقف‌های کشسان تخت را داشته و می‌توان آنها را تنها در بخش کوچکی از فضا به کار برد.

  • سقف کشسان سه بعدی موج‌دار

سقف‌های کشسان موج‌دار از انحنا و اشکال موجی برخوردارند. این سقف‌ها ظاهر زیبایی دارند و برای محیط‌هایی چون استخر و موزه گزینه مناسبی هستند. برای ساخت سقف کشسان سه بعدی موج‌دار از هر شعاع و ارتفاعی می‌توان استفاده کرد. یعنی می‌توان با کم کردن شعاع، موج‌های بیشتری ایجاد کرده و یا با در نظر گرفتن شعاع‌های بزرگ، انحنای کمتری در سقف ایجاد کرد. با نصب این سقف‌ها محیط از شکل یکنواخت خارج شده و حالت فانتزی پیدا خواهد کرد.

  • سقف کشسان سه بعدی قوسی

اگر قصد دارید دیوارهای محیط را با سقف اصلی پیوند دهید، می‌توانید از سقف کشسان سه بعدی قوس‌دار استفاده کنید. استفاده از این سقف‌ها باعث تبدیل شدن فضای یکنواخت به فضایی جذاب و دلنشین خواهد شد. در صورتی که از چند قطع سقف سه بعدی قوسی استفاده کنید، یک سقف سه بعدی گنبدی در فضا شکل خواهد گرفت. یکی از خصوصیات مهمی که سقف‌های قوسی دارند این است که در صورت نشتی آب از لوله‌های بالا، آب پشت آنها به خوبی جمع خواهد شد. البته تمامی انواع سقف‌های کشسان ضد آب هستند و از ریزش آب جلوگیری می‌کنند.

 

انواع سقف کشسان از نظر جنس

 

انواع سقف کشسان از نظر جنس

 

  • سقف کشسان ترنسپرنت

ترنسپرنت یا نور گذر، نوعی از سقف کشسان است که از بیشترین میزان عبور نور برخوردار است. محیط‌هایی که نیاز به نور طبیعی زیادی دارند، می‌توانند از این نوع سقف کشسان استفاده کرده و نور طبیعی زیادی را وارد محیط نمایند. وجود نور طبیعی در محیط، باعث دلبازتر شدن فضا و انرژی بیشتر در آن می‌شود. همین ویژگی سبب شده تا در بسیاری از واحدهای تجاری، فروشگاه‌ها، شوروم‌ها، نمایشگاه‌هایی چون نمایشگاه اتومبیل، آثار هنری و غیره از سقف کشسان ترنسپرنت استفاده شود. حتی میتوان در مراکز بهداشتی و درمانی و گلخانه و پاسیو ساختمان از این سقف استفاده کرده و نور بیشتری را وارد فضا کرد. این سقف کشسان از ضخامت بسیار کمی برخوردار است و حدود 85 درصد قابلیت عبور نور دارد.

  • سقف کشسان مات

سقف کشسان مات، از کمترین میزان انعکاس در خود برخوردار است و چیزی را در خود منعکس نمی‌نماید. برای همین برای نورپردازی آن، بیشتر از نورپردازی‌های روکار استفاده می‌شود. سقف کشسان مات ظاهر مات و غیر براقی دارد و برای آن دسته از افرادی که به دنبال سادگی و حس آرامش در محیط هستند، مناسب می‌باشد. اغلب افرادی که به سبک مینیمال و کلاسیک علاقه دارند، جذب سقف کشسان مات می‌شوند. همچنین میتوان در فضاهایی که از دکوراسیون آنتیک برخوردارند، از این سقف استفاده کرده تا اشیا و لوازم موجود در آن به خوبی نمایان شوند.

  • سقف کشسان لاکر

 

سقف کشسان لاکر

 

سقف کشسان لاکر نسبت به نوع مات، از عبور نور بیشتر و نسبت به نوع ترنسپرنت، از عبور نور کمتری برخوردار است. با این حال این دسته از سقف‌های کشسان، از خاصیت انعکاس و بازتاب نور زیادی برخوردار هستند و تصویر لوازم موجود در محیط را در خود منعکس می‌کنند. سقف کشسان لاکر، از نظر رنگ‌بندی و طراحی هیچ محدودیتی ندارد و با هر دکوراسیونی قابل تطبیق است. خوب است بدانید از این سقف میتوان به عنوان دیوارپوش نیز استفاده کرده و جلوه زیادی در فضای خود ایجاد کرد. برای نورپردازی سقف کشسان لاکر، میتوان از نورپردازی فیبر نوری یا کریستال استفاده کرد. با این کار زیبایی و جلوه بصری سقف، چندین برابر شده و فضا به شکل خاصی تغییر پیدا می‌کند. در صورتی که قصد دارید از نورپردازی فیبر نوری استفاده کنید و فضای کهکشان یا آسمان شب را در اتاق خود تداعی کنید، بهتر است از سقف لاکر با رنگ تیره استفاده نمایید. هر چقدر سقف از رنگ تیره‌تر برخوردار باشد، نورپردازی فیبر نوری خود را بهتر نشان داده و سقف زیباتر می‌شود. از این جهت استفاده از رنگ‌های آبی تیره و سورمه‌ای برای این کار بسیار مناسب است.

  • سقف کشسان ساتن

سقف کشسان ساتن، به عنوان سقف نیمه شفاف نیز شناخته می‌شود. این سقف از نظر میزان عبور نور، بین سقف مات و لاکر قرار دارد. میزان عبور نور از سقف کشسان ساتن در حد متوسط است و درخشش صدفی دارد. از سقف کاذب کشسان ساتن میتوان در هر محیطی استفاده کرده و طرح‌های مختلفی را روی آن اجرا کرد. برای همین است که این سقف، به عنوان یکی از سقف‌های کشسان پرطرفدار شناخته شده است.

 

استفاده از سقف کشسان چه مزایایی دارد؟

 

stretch-ceiling-in-term-of-appearance

 

حال که با اشکال مختلف سقف کشسان آشنا شدید، خوب است راجع به مزایای استفاده از آنها در محیط بیشتر بدانید. سقف‌های کشسان مزایای بی‌شماری دارند و تنها دارای چند عیب جزئی قابل چشم پوشی هستند. در اینجا به چند مزیت اصلی سقف‌های کشسان اشاره داریم:

  • نصب سریع: سقف‌های کشسان نصب سریعی دارند و تنها در یک روز قابل پیاده‌سازی هستند. برای همین اگر قصد دارید در محیطتان خیلی سریع تغییر و تحول ایجاد کنید، بهتر است به سراغ این سقف‌ها بروید.
  • ضد آب: سقف‌های کشسان ضد آب هستند و آب را از خود نفوذ نمی‌دهند. برای همین اگر لوله‌های آب طبقات بالا دچار نشتی شوند، این سقف‌ها آب را در خود جمع کرده و از خود عبور نخواهند داد.
  • ضد حریق: خصوصیت مهم دیگر سقف‌های کشسان، ضد حریق بودنشان است. سقف‌های کاذب کشسانی در هنگام آتش‌سوزی همچون یک عامل اطفای حریق عمل کرده و مانع از گسترش آتش می‌شوند.
  • ایمنی بالا: این سقف‌ها وزن کمی دارند و در صورت سقوط‌های احتمالی، آسیب زیادی به محیط وارد نمی‌کنند.
  • ضد باکتری: سقف کشسان خاصیت آنتی باکتریال داشته و میکروب و باکتری بر روی سطوح آن باقی نخواهد ماند. برای همین استفاده از این سقف در محیط‌های بیمارستان و مراکز بهداشتی بسیار ایده‌آل خواهد بود.
  • قابلیت جابجایی: سقف کشسان را می‌توان از محل نصب جدا کرده و به محیط دیگری انتقال داد. برای همین افرادی هم که در خانه‌های اجاره‌ای زندگی می‌کنند، می‌توانند از این سقف استفاده کرده و در هنگام جابجایی آن را به مکان جدید منتقل کنند.
  • قابلیت شستشو: نحوه تمیز کردن سقف کشسان بسیار آسان است. از مهمترین ویژگی‌های سقف کشسان، قابلیت تمیز کردن و شستشوی آسان آن است. این سقف کاذب برخلاف سقف‌های دیگر، به راحتی تمیز شده و همچون روز اول خواهد درخشید.
  • عایق صوت و گرما: ساختار سقف کشسان به گونه‌ای است که مانع از ورود صداهای بیرونی و خروج گرما و انرژی خواهد شد. برای همین می‌توان از آنها به عنوان عایق نیز استفاده کرد.

 

جمع بندی

سقف‌های کشسان از جمله سقف‌های کاذب پرطرفداری هستند که امروزه مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته‌اند. این سقف‌ها مزایای زیادی دارند و در هر محیطی قابل اجرا هستند. برای همین می‌توان از آنها در منزل، محیط کار، استخر، مجتمع تجاری، سالن‌های همایش، نمایشگاه و … استفاده کرد. این سقف‌ها انواع مختلفی دارند و شامل مدل‌هایی چون باریسول، آسمان مجازی، ترنسپرنت، آی گلس، لاکر، مات، برلیانت و اپلای می‌شوند. اما اگر بخواهیم این سقف‌ها را از نظر شکل ظاهری دسته‌بندی کنیم، به شش دسته تخت، چند طبقه‌ای، سه بعدی گنبدی، سه بعدی مخروطی، سه بعدی موج‌دار و سه بعدی قوسی شکل تقسیم خواهند شد.

 

دسته: وبلاگ سقف کشسان


برچسب ها:

نظرشما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

مطالب مرتبط


سقف باریسول یکی از سقف‌های کاذب بوده که توسط شرکت فرانسوی باریسول ابداع شده است. ا . . .

9 دقیقه
مشاهده

سقف کشسان یکی از انواع سقف‌های کاذب بوده که امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است. ا . . .

9 دقیقه
مشاهده

کناف یکی از مصالح مدرن در ساخت و ساز بوده که تاریخچه آن به 80 سال پیش برمی‌گردد. از ا . . .

8 دقیقه
مشاهده

آکواپنل، پانل‌ از پیش ساخته شده‌ای است که از آن برای مقابله با رطوبت استفاده می‌ش . . .

10 دقیقه
مشاهده
سبد خرید0
هیچ محصولی در سبد خرید موجود نیست!!
ادامه خرید...
0