جستجو

نصب سقف کشسان چقدر زمان میبرد

1401-01-16
17مشاهده
نصب سقف کشسان چقدر زمان میبرد

امروزه سقف‌های کاذب نقش مهمی در دکوراسیون پیدا کرده‌اند. این سقف‌ها با قرارگیری بر روی سقف اصلی، سبب زیباتر شدن محیط و جلوه بیشتر آنها خواهند شد. سقف‌های کشسان یکی از این سقف‌های کاذب بوده که به محبوبیت زیادی در میان افراد دکوراتور رسیده‌اند. با نصب این سقف‌ها، علاوه بر اینکه محیط به درخشش زیادی خواهد رسید، مزایای زیادی را نیز در محیط به همراه خواهند داشت. نصب سقف کشسان پروسه زمان‌بری نبوده و خیلی زود می‌توان اقدام به نصب آن کرد. با این حال برای این کار نیاز به طی مراحلی است که در مدت زمان نصب سقف کشسان تاثیرگذار هستند. در ادامه به بررسی مدت زمان لازم برای نصب سقف کشسان پرداخته و با مراحل نصب آن بیشتر آشنا خواهید شد.

چرا سقف‌های کشسان به محبوبیت زیادی رسیده‌اند؟

سقف‌های کشسان برای اولین بار در اروپا مورد استفاده قرار گرفتند. پس از آن این سقف‌ها وارد قاره و کشورهای دیگری از جمله ایران شدند. ورود سقف کشسان به ایران با استقبال خوبی مواجه شد و مورد توجه بسیاری از افراد، خصوصا افراد دکوراتور قرار گرفت. دلیل محبوبیت سقف کشسان را می‌توان به خاطر مزایا و ویژگی‌های منحصر بفرد آن دانست. این سقف‌ها دارای ویژگی‌های خاصی هستند که سبب تمایز آنها با سایر سقف‌های کاذب شده‌اند. یکی از ویژگی‌های مهم سقف‌های کشسان که مورد بحث ما در این مطلب است، نصب آسان سقف کشسان و سرعت اجرای آن است. در ادامه به بررسی این ویژگی‌ها خواهیم پرداخت.

  • نصب آسان سقف کشسان

یکی از ساده‌ترین و ارزان‌ترین راه‌ها برای نظم بخشیدن به سقف اصلی و ایجاد ظاهری متمایز و زیبا در آن، استفاده از سقف کشسان است. بر خلاف تصور بسیاری از افراد، سقف کشسان از نصب آسانی برخوردار است و با چند مرحله ساده می‌توان برای نصب آن اقدام کرد. برای همین افرادی که به دنبال یک راه سریع برای تغییر و تحول محیط خود هستند، می‌توانند به سراغ نصب سقف کشسان بروند. با اینکه این سقف‌ها از نصب آسانی برخوردار هستند، باید توسط متخصصین و افراد حرفه‌ای در این امر مورد نصب قرار بگیرند.

سقف‌های کشسان از نصب سریع و تمیزی برخوردار هستند و برای نصب آنها نیاز به صرف زمان زیادی نمی‌باشد. بر خلاف برخی از سقف‌ها که نصبشان با شلوغ کاری و کثیف کاری زیادی همراه است، این سقف‌ها به این صورت نیستند. زمانی که سقف کشسان در محیط نصب می‌شود، هیچ گرد و غباری در آن ایجاد نشده و محیط دچار شلوغی نمی‌شود. بنابراین پس از نصب سقف کشسان، افراد نیازی به تمیز کردن محیط و لوازم خود نخواهند داشت. تنها اگر محیط دارای لوازم زیاد و دست و پاگیری باشد، بهتر است جمع‌آوری شوند تا در حین نصب سقف کاذب، دچار آسیب نشوند.

  • سرعت اجرای سقف کشسان و زمان نصب آن

 

سرعت اجرای سقف کشسان و زمان نصب آن

 

خصوصیت دیگر سقف کشسان، مدت زمان نصب آن است. از آنجایی که نصب سقف کشسان پروسه پیچیده و زمانبری نیست، می‌توان خیلی زود آن را در محیط پیاده‌سازی کرد. جالب است بدانید بسیاری از افراد، سقف کشسان را سریعترین سقف کاذب از نظر نصب و اجرا می‌دانند.

سرعت آماده‌سازی سقف کشسان ساده و چاپی چگونه است؟

سقف‌های کشسان انواع بسیار گسترده‌ای دارند که هرکدامشان دارای ویژگی‌ها و زیبایی خاصی می‌باشند. بسته به اینکه سقف کشسان از نوع ساده، چاپی و یا طرح‌دار باشد، سرعت اجرای آنها متفاوت خواهد بود. دلیل آن هم این است که هر کدام از این سقف‌ها نیاز به طی شدن مراحل مازادی نسبت به دیگری خواهند داشت. در اینجا به مدت زمان لازم نصب سقف کشسان ساده و چاپی اشاره می‌کنیم:

  • سرعت نصب سقف کشسان ساده

سقف‌ کشسان ساده به سقفی گفته می‌شود که شامل یک پارچه پی وی سی از جنس‌هایی چون لاکر، مات، ساتن، برلیانت، ترنسپرنت و … خواهد بود. این سقف‌ها هر کدام دارای خصوصیات منحصر بفردی هستند و با قرارگیری در محیط، فضا را به شکل زیباتری تغییر خواهند داد. از آنجایی که این سقف‌ها معمولا به صورت آماده در کارخانه‌ها وجود دارد، برای نصبشان نیاز به طی شدن مراحلی چون چاپ نخواهد بود. همین امر سبب شده تا سرعت نصب سقف کشسان ساده بالا باشد. افرادی که علاقمند به نصب سقف کشسان ساده در محیط خود هستند، کافیست سفارش خود را از طریق مشاوران کالکر ثبت کنند و منتظر تماس ما باشند. سقف کشسان ساده در هر ابعادی قابل سفارش بوده و پس از برش، بسته‌بندی شده و به محل مورد نظر مشتری ارسال خواهد شد.

  • سرعت نصب سقف کشسان چاپی

 

سرعت نصب سقف کشسان چاپی

 

همانطور که مشخص است سرعت نصب سقف کشسان چاپی در مقایسه با سقف کشسان ساده بیشتر خواهد بود. دلیل آن هم مدت زمانی است که برای چاپ تصاویر و طرح‌های مورد نظر مشتری بر روی سقف لازم است. سقف کشسان چاپی بر روی هر کدام از سقف‌های ساده قابل اجرا است و تنها به سلیقه مشتری بستگی دارد. برای چاپ بر روی سقف کشسان می‌توان از دستگاه‌های چاپ اکوسالونت و یا UV استفاده کرد. در چاپ با دستگاه اکوسالونت نیاز است تا 24 ساعت به پارچه زمان داده شده تا طرح بر روی آن به طور کامل خشک شود. اما در دستگاه UV نیازی به این کار نبوده و طرح خیلی زود خشک خواهد شد. همین امر سبب شده تا سرعت آماده‌سازی سقف کشسان چاپی با دستگاه UV بسیار کمتر از دستگاه‌های اکوسالونت باشد.

موارد موثر بر روی سرعت نصب سقف کشسان

 

موارد موثر بر روی سرعت نصب سقف کشسان

 

نصب سقف کشسان، زمان زیادی نمی‌برد. با این حال مواردی وجود دارد که بر روی سرعت نصب سقف تاثیرگذار هستند. در اینجا به مهمترین فاکتورهای موثر بر روی سرعت نصب سقف کشسان اشاره می‌کنیم:

  • اندازه اتاق: بدیهی است هر چقدر اتاق از فضای بیشتری برخوردار بوده و بزرگتر باشد، نیاز به سقف کشسان بزرگتری دارد. برای همین نصب سقف کشسان بزرگ، به زمان بیشتری نیاز دارد.
  • پیچیدگی هندسه اتاق: با اینکه بیشتر اتاق‌ها و فضاها از شکل مربع یا مستطیل برخوردار هستند، اما برخی از فضاها از شکل هندسی متفاوت و پیچیده‌ای برخوردارند. برای مثال ممکن است اتاق و سقف آن از شکل شش ضلعی برخوردار باشد. حال اگر قرار باشد در این فضاها به نصب سقف کشسان پرداخته شود، به دلیل زوایای زیاد نیاز به صرف زمان بیشتری می‌باشد. بنابراین یکی از مواردی که بر روی سرعت نصب سقف کشسان تاثیر دارد، زوایای سقف اصلی است.
  • وجود لوله‌ها و برآمدگی‌ها: در صورتی که بر روی سقف اصلی لوله‌ها و برآمدگی‌های زیادی وجود داشته باشد، نیاز به صرف زمان بیشتری برای نصب سقف است. چرا که باید تمام این لوله‌ها و اتصالات در زیر سقف به شکل مناسبی پوشش داده شوند.
  • تعداد لامپ‌ها و نورپردازی سقف کشسان: از دیگر عوامل موثر بر زمان نصب سقف کشسان، میتوان به نوع نورپردازی و تعداد لامپ‌های مورد نظر اشاره کرد. تصور کنید قرار است از نورپردازی فیبر نوری برای سقف کشسان استفاده کنید. از آنجایی که این نورپردازی نیاز به لامپ‌های متعدد و زیادی دارد، زمان نصب آن کمی نسبت به نورپردازی‌های ساده بیشتر می‌شود. بنابراین اگر دوست دارید اتصال سقف کشسان در کوتاهترین زمان ممکن صورت بگیرد، بهتر است به نورپردازی آن توجه کرده و از یک نورپردازی ساده برای آن استفاده نمایید.
  • ساده یا چند لایه بودن سقف کشسان: ساختار و پیچیدگی سقف کشسان نیز بر روی سرعت نصب آن تاثیر دارد. اگر سقف کشسان از نوع یک لایه و ساده باشد، زمان زیادی برای نصب آن نیاز نیست. اما اگر سقف به شکل چند لایه بوده و یا قرار باشد با سقف دیگری ترکیب شود، زمان بیشتری را می‌طلبد. بنابراین سقف‌های اپلای که به شکل دو لایه و دو سطحی هستند، به زمان بیشتری برای نصب نسبت به سقف معمولی نیاز دارند.

چرا سقف کشسان سریعترین سقف کاذب از نظر نصب است؟

همانطور که متوجه شدید بیشترین بازه‌ای که برای آماده‌سازی اولیه سقف کشسان لازم است، 1 الی 2 روز کاری خواهد بود. زمانی که سقف کشسان ساده یا چاپی آماده شود، پروسه بسته‌بندی و ارسال آن شروع خواهد شد. این کار زمان زیادی نبرده و بسته به مسافت از چند ساعت تا 2-3 روز کاری انجام خواهد شد. زمانی که سقف کشسان به محل برسد، افراد نصاب در آنجا حاضر شده و پروسه نصب سقف کشسان را آغاز خواهند کرد. برای نصب سقف کشسان نیاز به ابزارهای خاصی چون هیتر و گیره‌های مخصوص است. افراد نصاب با کمک این تجهیزات سقف را در محل نصب خواهند کرد. همانطور که گفتیم نصب سقف کشسان باید توسط نیروی متخصص صورت گیرد و افراد نابلد نباید به طور خودسرانه برای نصب آن اقدام کنند؛ چرا که با این کار ممکن است سقف به خوبی در محل خود جای نگرفته و دچار سقوط شود. خوب است بدانید نصب سقف کشسان بدون بهم ریختگی و کثیف شدگی محیط نصب انجام می‌شود. برای همین افراد از این بابت نگرانی نداشته و نیازی به تخلیه لوازمی چون مبل و وسایل دکوراتیو نخواهند داشت.

مراحل اصلی برای نصب سقف کشسان

 

مراحل اصلی برای نصب سقف کشسان

 

اگر بخواهیم مراحل نصب سقف کشسان را شرح دهیم، شامل چند مرحله اصلی خواهد بود که در زیر به ترتیب به آنها اشاره می‌کنیم:

  • در ابتدا نیاز است تا مشتری نوع سقف کشسان مورد نظر خود را انتخاب کند. سقف کاذب کشسان از تنوع بسیار بالایی برخوردار است و انتخاب از میان آنها کمی دشوار است. برای همین افراد باید با توجه به فاکتورهایی چون محل نصب، ساده یا چاپی بودن، طرح و رنگ، دلخواه سقف کشسان ایده آل خود را انتخاب کنند. معمولا شرکت‌های ارائه دهنده سقف کشسان، یک کاتالوگ در اختیار افراد قرار می‌دهند تا بتوانند انتخاب بهتری از سقف کشسان داشته باشند. بهتر است سقف کشسان را متناسب با رنگ‌بندی محیط و دکوراسیون انتخاب کرده تا ترکیب رنگ و هارمونی خوبی در محیط برقرار شود.
  • پس از انتخاب طرح، بهتر است محل مورد نظر را برای نصب سقف کشسان آماده کنید. برای این کار نیازی به تخلیه کامل محیط نبوده و کافیست کمی محیط را خلوت کنید.
  • زمانی که سقف کشسان آماده شده و به محل مورد نظر ارسال می‌شود، کار نصب آغاز خواهد شد. اولین مرحله نصب سقف کشسان، اتصال پروفیل‌های آلومینیومی به حاشیه دیوارها است. تعداد پروفیل‌ها بستگی به متراژ سقف کشسان دارد؛ هر چقدر متراژ سقف کشسان بیشتر باشد، پروفیل‌های آلومینیومی باید به تعداد بالاتر و در فواصل کمتری نصب شوند. با این کار اتصال سقف به خوبی و با استحکام بالایی صورت خواهد گرفت.
  • پس از نصب پروفیل‌ها، باید به سراغ نورپردازی‌های سقف کشسان رفت. نورپردازی سقف کشسان بسیار مهم است و یکی از عوامل زیباتر شدن سقف کشسان به حساب می‌آید. برای این کار باید پیش از نصب سقف کشسان، تجهیزات نورپردازی را مهیا کرده و جای آن را به درستی مشخص کرد.
  • زمانی که مراحل قبل به طور کامل انجام شد، باید به سراغ جا انداختن سقف کشسان در محل بپردازید. در این رابطه در مقاله‌های پیشین به طور کامل صحبت کردیم. این مرحله شامل اعمال گرما توسط هیتر و کش آمدن سقف کشسان خواهد بود. زمانی که سقف در حد معینی کش بیاید، در حقیقت قابلیت کشسانی سقف بالا رفته و باعث جا افتادن سقف در محل خواهد شد. توجه داشته باشید هیتری که برای اعمال گرما استفاده می‌شود، باید در فاصله‌ی درستی قرار بگیرد تا موجب آسیب‌رسانی به سقف کشسان نشود.
  • پس از این کار باید با کمک کاردک‌های مخصوص لبه‌های سقف را به داخل پروفیل‌های آلومینیومی هدایت کرد. این مرحله باید با دقت صورت گیرد تا سقف هیچ فضای بازی نداشته باشد.
  • بعد از آن می‌توان تجهیزات نورپردازی سقف کشسان، اعم از لوستر یا چراغ‌های هالوژنی را نصب کرد. این کار نیز باید توسط افراد متخصص صورت گیرد تا به سقف کشسان آسیبی وارد نشود.
  • در نهایت اگر سقف فاقد برآمدگی و مشکلات دیگر بود، کار نصب سقف کشسان به اتمام رسیده و می‌توان از آن به خوبی لذت برد.

سهولت نصب؛ یکی از ویژگی‌های سقف کشسان

یکی از ساده‌ترین و ارزان‌ترین راه‌ها برای نظم بخشیدن به سقف اصلی و ایجاد ظاهری متمایز و زیبا در آن، استفاده از سقف کشسان است. سقف‌های کشسان از نصب سریع و تمیزی برخوردار هستند و برای نصب آنها نیاز به صرف زمان زیادی نمی‌باشد. بر خلاف برخی از سقف‌ها که نصبشان با شلوغ کاری و کثیف کاری زیادی همراه است، این سقف‌ها به این صورت نیستند. زمانی که سقف کشسان در محیط نصب می‌شود، هیچ گرد و غباری در آن ایجاد نشده و محیط دچار شلوغی نمی‌شود. بنابراین پس از نصب سقف کشسان، افراد نیازی به تمیز کردن محیط و لوازم خود نخواهند داشت. تنها اگر محیط دارای لوازم زیاد و دست و پاگیری باشد، بهتر است جمع‌آوری شوند تا در حین نصب سقف کاذب، دچار آسیب نشوند.

موارد موثر بر روی سرعت نصب سقف کشسان

 

موارد موثر بر روی سرعت نصب سقف کشسان

 

نصب سقف کشسان، زمان زیادی نمی‌برد. با این حال مواردی وجود دارد که بر روی سرعت نصب سقف تاثیرگذار هستند. در اینجا به مهمترین فاکتورهای موثر بر روی سرعت نصب سقف کشسان اشاره می‌کنیم:

  • اندازه اتاق: بدیهی است هر چقدر اتاق از فضای بیشتری برخوردار بوده و بزرگتر باشد، نیاز به سقف کشسان بزرگتری دارد. برای همین نصب سقف کشسان بزرگ، به زمان بیشتری نیاز دارد.
  • پیچیدگی هندسه اتاق: با اینکه بیشتر اتاق‌ها و فضاها از شکل مربع یا مستطیل برخوردار هستند، اما برخی از فضاها از شکل هندسی متفاوت و پیچیده‌ای برخوردارند. برای مثال ممکن است اتاق و سقف آن از شکل شش ضلعی برخوردار باشد. حال اگر قرار باشد در این فضاها به نصب سقف کشسان پرداخته شود، به دلیل زوایای زیاد نیاز به صرف زمان بیشتری می‌باشد. بنابراین یکی از مواردی که بر روی سرعت نصب سقف کشسان تاثیر دارد، زوایای سقف اصلی است.
  • وجود لوله‌ها و برآمدگی‌ها: در صورتی که بر روی سقف اصلی لوله‌ها و برآمدگی‌های زیادی وجود داشته باشد، نیاز به صرف زمان بیشتری برای نصب سقف است. چرا که باید تمام این لوله‌ها و اتصالات در زیر سقف به شکل مناسبی پوشش داده شوند.
  • تعداد لامپ‌ها و نورپردازی سقف کشسان: از دیگر عوامل موثر بر زمان نصب سقف کشسان، میتوان به نوع نورپردازی و تعداد لامپ‌های مورد نظر اشاره کرد. تصور کنید قرار است از نورپردازی فیبر نوری برای سقف کشسان استفاده کنید. از آنجایی که این نورپردازی نیاز به لامپ‌های متعدد و زیادی دارد، زمان نصب آن کمی نسبت به نورپردازی‌های ساده بیشتر می‌شود. بنابراین اگر دوست دارید اتصال سقف کشسان در کوتاهترین زمان ممکن صورت بگیرد، بهتر است به نورپردازی آن توجه کرده و از یک نورپردازی ساده برای آن استفاده نمایید.
  • ساده یا چند لایه بودن سقف کشسان: ساختار و پیچیدگی سقف کشسان نیز بر روی سرعت نصب آن تاثیر دارد. اگر سقف کشسان از نوع یک لایه و ساده باشد، زمان زیادی برای نصب آن نیاز نیست. اما اگر سقف به شکل چند لایه بوده و یا قرار باشد با سقف دیگری ترکیب شود، زمان بیشتری را می‌طلبد. بنابراین سقف‌های اپلای که به شکل دو لایه و دو سطحی هستند، به زمان بیشتری برای نصب نسبت به سقف معمولی نیاز دارند.

جمع بندی

سقف کشسان از سقف‌های کاذب پرطرفداری است که امروزه مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. این سقف‌ها دارای ویژگی‌های شاخص و متمایز کننده‌ای هستند و نسبت به برخی از سقف‌های کاذب دیگر دارای مزیت‌هایی می‌باشند. یکی از ویژگی‌های سقف کشسان، نصب سریع آن است. راه‌اندازی سقف کشسان پروسه پیچیده‌ای نبوده و با چند مرحله ساده قابل انجام خواهد بود. به طور کلی زمانی که سقف کشسان آماده شده و به محل نصب ارسال می‌شود، مدت زمان لازم برای نصب آن حدود 1 روز خواهد بود. برای همین افرادی که به دنبال تغییر و تحولات چشمگیری در محیط خانه یا کار خود هستند، می‌توانند این سقف‌ها را سفارش داده و به محیطشان رنگ و شادابی زیادی ببخشند.

دسته: وبلاگ سقف کشسان


برچسب ها:

نظرشما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

مطالب مرتبط


سقف باریسول یکی از سقف‌های کاذب بوده که توسط شرکت فرانسوی باریسول ابداع شده است. ا . . .

9 دقیقه
مشاهده

سقف کشسان یکی از انواع سقف‌های کاذب بوده که امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است. ا . . .

9 دقیقه
مشاهده

کناف یکی از مصالح مدرن در ساخت و ساز بوده که تاریخچه آن به 80 سال پیش برمی‌گردد. از ا . . .

8 دقیقه
مشاهده

آکواپنل، پانل‌ از پیش ساخته شده‌ای است که از آن برای مقابله با رطوبت استفاده می‌ش . . .

10 دقیقه
مشاهده
سبد خرید0
هیچ محصولی در سبد خرید موجود نیست!!
ادامه خرید...
0